ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα
18/05/2021
[11:07]


Υλικά 900 γρ. φτερούγες κοτόπουλου 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. πιπέρι 1 κ. σ. μείγμα ιταλικών καρυκευμάτων 1 κ. γλ. κύμινο 35 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Βήμα 2 Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλάτι, το... 
 

 
Χούμους με αβοκάντο και σπανάκι
Σάντουιτς με σος από κοτόπουλο και γιαούρτι
Ψητές γαρίδες με τσίλι και λάιμ
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [02:59:22]