Σάββατο 20 Ιανουαρίου 19:04      9°-14° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Ψητό ψαρονέφρι με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας
20/01/2018
[10:43]


Υλικά 2 ψαρονέφρια, 500γρ. περίπου το καθένα 12 φέτες μπέικον 2 κουτ. σούπας πικάντικη μουστάρδα 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο λευκό κρασί 1 κουτ. σούπας τριμμένο θυμάρι 1 κρασοπότηρο κρέμα γάλακτος χυμό από 1 λεμόνι αλάτι, πιπέρι Διαδικασία Κόβετε τα ψαρονέφρια σε χοντρά κομμάτια πάχους 3-4 εκ. Τα χτυπάτε ελαφρά να πλατύνουν και... 
 

 
Κοτόπιτα με σφολιάτα Πατάτες με σέλινο από την Τρίπολη Μελιτζάνες στο φούρνο με τυριά
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας

 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [19:04:28]