ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Ζυμαρικά από κολοκυθάκι με πέστο αβοκάντο
25/05/2019
[15:36]


Υλικά 4 μέτρια κολοκυθάκια 4 κ.σ. ελαιόλαδο Για τη σάλτσα πέστο: 2 ώριμα αβοκάντο 10-12 φρέσκα φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού 50 γρ κουκουνάρι αλάτι και πιπέρι το χυμό από 1 λεμόνι 1 σκελίδα σκόρδο 70 ml Ελαιόλαδο Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Εκτέλεση Κόβουμε τις άκρες από τα κολοκυθάκια και κόβουμε σε λωρίδες. Υπάρχουν ειδικά εξαρτήματα... 
 

 
Γεμιστά με γλυκό τραχανά και δυόσμο Χοιρινό μπούτι με πορτοκάλι και μουστάρδα Κανελόνια με πιπεριές και κιμά
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [13:14:14]