Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 06:36      4°-9° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Μυστικά των σεφ για αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια
22/01/2017
[11:40]


Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ λίπος. Aπό το χοιρινό, η σπάλα έχει μέτρια λιπαρότητα, ενώ ο λαιμός έχει περισσότερη και το μαλακό του κρέας συνδυάζεται με άλλα είδη κρέατος. Για ένα επιτυχημένο μπιφτέκι από κοτόπουλο, θα... 
 

 
Brownies με κολοκύθα και καρύδια Πίτα με γαλοπούλα και πράσο από τον Άκη Πετρετζίκη  Πεντανόστιμη συνταγή... Κρέπες Λαχανικών
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας

 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [06:36:32]