ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ενδιαφέρουσα ημερίδα: «Η επόμενη ημέρα: Η πρόληψη της σπατάλης τροφίμων μετά την πανδημία»

Ενδιαφέρουσα ημερίδα: «Η επόμενη ημέρα: Η πρόληψη της σπατάλης τροφίμων μετά την πανδημία»



Το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αγροτικού Χώρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 (17:00- 20:30) διαδικτυακό International Workshop για την απώλεια και σπατάλη τροφίμων.

Το International Workshop με τίτλο «Η επόμενη ημέρα: Η πρόληψη της σπατάλης τροφίμων μετά την πανδημία» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ. Το Workshop εστιάζει στο φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων και παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τη πρόληψη της σπατάλης, καλές πρακτικές και επιτυχημένες προσεγγίσεις που αφορούν όλο το μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων.

Ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες από διαφορετικές χώρες και επιστημονικές περιοχές θα αναλύσουν και συζητήσουν αποτελέσματα ερευνών καθώς και σύγχρονες προσεγγίσεις και μεθόδους για τη μείωση της απώλειας και της σπατάλης τροφίμων.
Η παρακολούθηση του Workshop είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν «Βεβαίωση παρακολούθησης».

Δήλωση Συμμετοχής - Εγγραφή (Δωρεάν):

Λεπτομέρειες
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Προκόπης Θεοδωρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Πανεπιστημίου Πατρών
Συντονιστής Διοργάνωσης: Θεοφάνης Ζαχαράτος, Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων και μέλος του ερευνητικού εργαστηρίου
Έναρξη: 17:00

Συμμετέχοντες
1o Πάνελ [17:00 - 18:30]
Ø Ludovica Principato, Researcher of Marketing and Sustainability, Roma Tre University - Department of Business Administration, Rome, Italy
Ø Luca Secondi, Associate Professor of Economic Statistics, University of Tuscia - Department for Innovation in Biological, Agro-Food and Forest Systems (DIBAF), Viterbo, Italy
Ø Dimitris Spiridis, Food & Beverages InStore Manager ΙΚΕΑ Greece, Cyprus & Bulgaria
Ø Alexander Theodoridis, Co- Founder & CEO BOROUME, Greece
Ø Prokopis Theodoridis, Associate Professor, Department of Business Administration of Food and Agricultural Enterprises, University of Patras, Greece
Ø Theofanis Zacharatos, Ph.D. Candidate, member of the Lab, Department of Business Administration of Food and Agricultural Enterprises, University of Patras, Greece
2ο Πάνελ [18:45 - 20:15]
Ø Natasa Christofi, Marketing Manager IKEA, Greece
Ø Clara Cicatiello, Coordinator of H2020 LOWINFOOD project, Assistant Professor of Agricultural Economics, University of Tuscia - Department for Innovation in Biological, Agro-Food and Forest Systems (DIBAF), Viterbo, Italy
Ø Alexia Macheras, Sustainable Retail & Corporate Communication Manager, AΒ Vassilopoulos, Greece
Ø Christian Reynolds, Senior Lecturer, Centre for Food Policy, University of London, UK
Ø Andres Silva, Assistant Professor, School of Business and Economics, Universidad Central de Chile, Chile





Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 17:00]  Ακράτα: Αιμοδοσία για αποθέματα...
[χθες 16:30]  Δήμος Πατρέων: Κλάδεμα δέντρων σε...
[χθες 16:00]  Μητρόπολη για την Παναγία...
[χθες 15:30]  Πατρινός πρόσκοπος στους «4» της...
[χθες 14:45]  Τα δρομολόγια της Κινητής...
[χθες 14:30]  Δυτική Αχαΐα: Ρευματοκλοπή, η νέα...
[χθες 14:30]  Δαφνούλα Ερυμάνθου: Χάρισαν...
[χθες 14:15]  ΕΤΑΔ: Δεν δίνει λύση, φωνάζει για...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [07:36:46]