ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και μέντα

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και μέντα



Υλικά για 4-6 άτομα

1/2 κούπα καλαμπόκι κονσέρβας βρασμένο
2 κ.τ.σ. γιαούρτι
2 κλωναράκια μέντας ψιλοκομμένα
1 κ.τ.σ. χυμό λεμονιού
λίγο αλάτι
1 κύβο λαχανικών
5 πατάτες βρασμένες

Εκτέλεση
Αρχικά, πλένετε τα λαχανικά και τα κόβετε.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα προσθέτετε νερό, τον κύβο και τις πατάτες και βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Αλλά να κρατάνε λίγο, για περίπου 25 - 30 λεπτά.
Σουρώνετε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, κόβετε τις πατάτες, προσθέτετε το καλαμπόκι και τα βάζετε για 5'-10' στο ψυγείο.
Φτιάχνετε την σως χτυπώντας σε μιξεράκι (αυτό για τον καφέ) το γιαούρτι, τα φυλλαράκια μέντας, το λεμόνι και λίγο αλάτι.
Βγάζετε από το ψυγείο το μπολ με τα υλικά, τα περιχύνετε με την σως, ανακατεύετε καλά και μεταφέρετε την σαλάτα στην σαλατιέρα σερβιρίσματος.
Κρατάτε την σαλάτα κρύα στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 11:42]  Μοσχάρι στιφάδο
[χθες 14:35]  Κανελόνια με κιμά και κόκκινες...
[χθες 21:09]  Συνταγή για παραδοσιακό σπετσοφάι
[χθες 14:11]  Πατάτες ογκρατέν με τυριά και...
[χθες 14:12]  Πίτα του βοσκού
[χθες 19:59]  Γιατί το ξαναζεσταμένο κοκκινιστό...
[χθες 20:27]  Τρία γρήγορα και ελαφριά γεύματα...
[χθες 10:17]  Σάντουιτς με μοσχαρίσιο κρέας και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:20:07]