ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ελληνική πίτσα με τέσσερα τυριά

Ελληνική πίτσα με τέσσερα τυριά



Υλικά
Ζύμη για μια πίτσα 20 εκατ.
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
2 κ.σ. κολοκυθόσπορο
50 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
50 γρ. ανθότυρο
50 γρ. μανούρι
50 γρ. καστελάνο Τήνου
Κόκκινη σάλτσα με βασιλικό
Αλεύρι και σιμιγδάλι ψιλό

Εκτέλεση

Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με αλεύρι και σιμιγδάλι ψιλό (θα βοηθήσει να τραγανίσει η ζύμη)
Απλώνουμε τη ζύμη στο ταψί και πάνω της απλώνουμε την σάλτσα σχεδόν ως τις άκρες της ζύμης και πασπαλίζουμε με το λιωμένο σκόρδο και τον κολοκυθόσπορο (θα μπορούσατε να βάλετε και καρύδια)
Τρίβουμε το ανθότυρο, την κεφαλογραβιέρα και το μανούρι απλώνοντάς το καλά πάνω από τη ζύμη. Κόβουμε το καστελάνο σε μικρά κομμάτια και το απλώνουμε εδώ κι εκεί πάνω από την πίτσα
Πασπαλίζουμε με πιπέρι και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220oC για 12 με 15 λεπτά να ψηθεί το ζυμάρι και να λιώσουν τα τυριά.
Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:47]  Ψαρονέφρι με σως cranberry
[χθες 11:47]  Παστίτσιο με μανιτάρια
[χθες 10:20]  Ρολό κοτόπουλο πανέ
[χθες 08:56]  Μπολονέζ με πέννες ολικής
[χθες 09:32]  Κοτόπουλο παναρισμένο σε λευκό και...
[χθες 10:35]  Τάρτα με ψητά τοματίνια
[χθες 13:48]  Ψητές γαρίδες μαριναρισμένες
[χθες 21:44]  Λαζάνια με λιαστές ντομάτες και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [16:12:56]