ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σπιτικά corn dogs

Σπιτικά corn dogs



Υλικά για 4 άτομα

1 συσκευασία λουκάνικα για hot dog
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/2-1 φλιτζάνι ξινόγαλα
1 αυγό
άμυλο καλαμποκιού για την επικάλυψη
10 ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το ηλιέλαιο σε μια μεγάλη κατσαρόλα στους 180 βαθμούς. Κόψτε τα λουκάνικα στη μέση και τα περνάτε μέσα από τα ξυλάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι ξινόγαλα και 1 αυγό και ανακατεύετε να αναμιχθούν καλά.
Η ζύμη πρέπει να είναι παχύρρευστη. Αν είναι πολύ ωστόσο προσθέστε λίγο περισσότερο γάλα.
Βάλτε λίγο άμυλο καλαμποκιού σε ένα πιάτο, βουτάτε κάθε λουκάνικο και τα τηγανίζετε αμέσως, γυρίζοντας αρκετές φορές για να ροδίσει ομοιόμορφα. Σερβίρετε προαιρετικά με κέτσαπ.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 11:47]  Παστίτσιο με μανιτάρια
[χθες 10:20]  Ρολό κοτόπουλο πανέ
[χθες 08:56]  Μπολονέζ με πέννες ολικής
[χθες 09:32]  Κοτόπουλο παναρισμένο σε λευκό και...
[χθες 10:35]  Τάρτα με ψητά τοματίνια
[χθες 13:48]  Ψητές γαρίδες μαριναρισμένες
[χθες 21:44]  Λαζάνια με λιαστές ντομάτες και...
[χθες 16:10]  Κεφτεδάκια με ούζο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [07:55:16]