ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τσιπς γλυκοπατάτας

Τσιπς γλυκοπατάτας



Υλικά για 2 άτομα

2 μεγάλες γλυκοπατάτες
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
σκόνη σκόρδου
δεντρολίβανο
πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 135 βαθμούς.
Πλένουμε και τρίβουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις στεγνώνουμε με μία καθαρή πετσέτα πιάτων.
Κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε λεπτές στρογγυλές φέτες με μαχαίρι.
Στρώνουμε διπλό χαρτί ψησίματος σε μία λαμαρίνα και απλώνουμε τα τσιπς.
Ραντίζουμε τα τσιπς με το λάδι και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, σκόνη σκόρδου δεντρολίβανο και πιπέρι καγιέν
Ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα έως 1 ώρα και 15 λεπτά, αναποδογυρίζωντας τα τσιπς στα μέσα του ψησίματος.
Βγάζουμε τα τσιπς από τον φούρνο και τα αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά για να γίνουν τραγανά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 15:21]  Κοτόπουλο με μέλι και σκόρδο
[χθες 22:20]  Φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα
[χθες 23:10]  Μους σοκολάτας με τυρί κρέμα
[χθες 11:17]  Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα...
[χθες 22:52]  Τραγανή παστουρμαδόπιτα
[χθες 14:28]  Φαρφάλες με μπρόκολο και γραβιέρα
[χθες 23:09]  Πιτάκια με μέλι και μασκαρπόνε
[χθες 23:10]  Σπαγγέτι καρμπονάρα με αρακά και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:23:43]