ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σαλάτα με κάστανα

Σαλάτα με κάστανα



Υλικά για 4 άτομα

ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. βρασμένα κάστανα καθαρισμένα και κομμένα
1 μικρό ραντίτσιο ψιλοκομμένο
1 καλό ματσάκι ρόκα
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ξύστε το λεμόνι σε μακρόστενες λωρίδες και ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
Προσθέστε το ξύσμα λεμονιού στο ζεστό λάδι μέχρι να αρχίζουν να «τσιτσιρίζουν» ελαφρά.
Προσθέστε τα κάστανα και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2-3 ακόμη λεπτά.
Βάλτε το ραντίτσιο και τη ρόκα σε 1 σαλατιέρα και προσθέστε τα κάστανα, τα καρότα και μερικές από τις λωρίδες λεμονιού.
Ραντίστε με το λεμονάτο ελαιόλαδο και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[01:00]  Μανιταρόπιτα με κασέρι
[χθες 10:17]  Κοτόπουλο σε λωρίδες, με σκόρδο
[χθες 01:00]  Κρέπες σοκολάτας
[χθες 23:10]  Λιγκουίνι με σκόρδο και λεμόνι
[χθες 01:00]  Παραδοσιακό παστίτσιο
[χθες 10:19]  Μακαρόνια βίδες με κιμά
[χθες 01:00]  Λαζάνια με σπανάκι
[χθες 10:31]  Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [06:21:46]