ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ταρτάκια με κοτόπουλο

Ταρτάκια με κοτόπουλο



Υλικά για 6 άτομα

1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας
1 φλιτζάνι βραστό κοτόπουλο ξεψαχνισμένο
1 φλιτζάνι ανάμεικτα κίτρινα τυριά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα ανακατεμένο με 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλιά βούτυρο ή λάδι

Εκτέλεση

Μοιράζετε τη σφολιάτα κόβοντάς τη σε δισκάκια ή σε θήκες για ταρτάκια.
Τρυπάτε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και ψήνετε για 10 λεπτά περίπου τις βάσεις άδειες στους 180° C.
Σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στο βούτυρο ή το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
Σ' ένα μπολ ανακατεύετε καλά το κοτόπουλο με τα τυριά, τα σοταρισμένα υλικά και το μείγμα μουστάρδας-μαγιονέζας.
Μοιράζετε το μείγμα στις βάσεις και ψήνετε για άλλα 10'-15' σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.
Σερβίρετε γαρνίροντας προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:13]  Γεμιστά με γλυκό τραχανά και δυόσμο
[χθες 22:56]  Χοιρινό μπούτι με πορτοκάλι και...
[χθες 23:08]  Κανελόνια με πιπεριές και κιμά
[χθες 23:10]  Χοιρινό ρολό γεμιστό με μήλο
[χθες 12:01]  Μπισκότα τύπου Oreo
[χθες 15:21]  Κοτόπουλο με μέλι και σκόρδο
[χθες 22:54]  Τσιπς γλυκοπατάτας
[χθες 22:20]  Φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:59:11]