Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 18:22      9°-20° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φετουτσίνι μποσκαγιόλα

Φετουτσίνι μποσκαγιόλα



Υλικά για 4 άτομα

500 γρ. (1 πακέτο) φετουτσίνι με αβγό
250 γρ. μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
1 μεσαίο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
300 γρ. ψιλοκομμένα άσπρα στρογγυλά μανιτάρια, φρέσκα ή κονσέρβα
300 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε αρχικά το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Κόβετε το μπέικον, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε, ανακατεύοντας για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα αφήνετε άλλα 5 λεπτά, ρίχνετε την κρέμα και τα αφήνετε σε χαμηλή φωτιά και αλατοπιπερώνετε.
Εν τω μεταξύ βράζετε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν, όχι όμως εντελώς, γιατί θα μαλακώσουν απορροφώντας και τη σάλτσα.
Τα σουρώνετε και τα τοποθετείτε στο σκεύος σερβιρίσματος, περιχύνετε με την σάλτσα, ψιλοκομμένο μαϊντανό και μπόλικη παρμεζάνα.
Ανακατεύετε έτσι ώστε η σάλτσα να πάει παντού και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[01:00]  Brownies με καραμελα
[χθες 01:00]  Σουτζουκάκια με ρύζι
[χθες 12:35]  Κροκ μεσιέ
[χθες 22:38]  Σούπα Χαρίρα
[χθες 15:53]  Κοτόπουλο στο φούρνο με γλυκοπατάτα
[χθες 01:00]  Πίτα με μανιτάρια και κρεμμύδια
[χθες 01:00]  Κοτόπουλο ταζίν
[χθες 11:07]  Μοσχάρι στην κατσαρόλα με κολοκύθα...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [18:22:11]