ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κοτόπουλο με σάλτσα πέστο

Κοτόπουλο με σάλτσα πέστο



Υλικά για 4 άτομα

4 φιλέτα κοτόπουλου
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές της σούπας λάδι
Για το πέστο

1 φλιτζ. φύλλα βασιλικού
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα μαζί τα υλικά για το πέστο και τα χτυπάτε στο μούλτι.
Πλένετε και στεγνώνετε τα φιλέτα με χαρτί κουζίνας. Αλείφετε με λάδι και αλατοπιπερώνετε.
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνετε τα φιλέτα κι από τις δύο μεριές για 8-10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ψηθούν καλά από μέσα και να ροδίσουν απ' έξω.
Περιχύνετε με το πέστο που ετοιμάσατε και αφήνετε για 2 λεπτά να μαγειρευτούν μαζί, ίσα να ζεσταθεί το πέστο και να σκεπάσει τα φιλέτα. Σερβίρετε αμέσως.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[01:00]  Παραδοσιακό παστίτσιο
[χθες 10:19]  Μακαρόνια βίδες με κιμά
[χθες 01:00]  Λαζάνια με σπανάκι
[χθες 10:31]  Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο
[χθες 01:00]  Πίτα με ψάρι
[χθες 12:49]  Φιλέτο λεμονάτο
[χθες 23:02]  Λιγκουίνι με κιμά
[χθες 01:00]  Σαλάτα γουόλντορφ








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [11:04:38]