ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πένες με κοτόπουλο και κόκκινη σάλτσα

Πένες με κοτόπουλο και κόκκινη σάλτσα



Υλικά για 4 άτομα

1 φιλέτο κοτόπουλο
400 γρ. πένες
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
500 γρ. ντοματοχυμό
αλάτι
πιπέρι
φρέσκο βασιλικό
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αρχικά, κόβετε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο.
Μόλις πάρει χρώμα προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφήνετε λίγα λεπτά μέχρι να τσιγαριστούν και αυτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τον ντοματοχυμό και αλατοπιπερώνετε. Χαμηλώνετε την φωτιά και βράζετε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε και τον βασιλικό.
Παράλληλα, έχετε βράσει τις πένες, τις στραγγίζετε και τις ρίχνετε στην σάλτσα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[22:55]  Αβγά ψητά σε φωλιές ψωμιού
[χθες 12:21]  Γιαουρτοζελέ με φράουλες
[χθες 11:30]  Κριτσίνια με τυρί και σκόρδο
[χθες 12:07]  Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και...
[χθες 10:10]  Πατάτες ογκραντέν
[χθες 22:57]  Μουσακάς παραδοσιακός
[χθες 22:44]  Σπιτικά corn dogs
[χθες 12:08]  Τορτελίνια με μελιτζάνες και κρέμα...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [23:49:21]