ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πένες με λάδι τρούφας

Πένες με λάδι τρούφας



Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο σπαγγέτι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κλωναράκι δενδρολίβανο
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι τρούφας
250 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δενδρολίβανο στο ελαιόλαδο.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό έχοντας προσθέσει λίγο γάλα και μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο νερό.
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε με τα σωταρισμένα λαχανικά.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ραντίζουμε με το λάδι τρούφας.
Γαρνίρουμε τα πιάτα με λίγο δενδρολίβανο.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:10]  Pommodoro: Η καλή πίτσα από το...
[χθες 11:13]  Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασόλια
[χθες 01:00]  Πίτα φαρινάτα
[χθες 12:42]  Σνίτσελ αυθεντικό
[χθες 01:00]  Γεμιστό ρολό κιμά με γραβιέρα και...
[χθες 01:00]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 13:17]  Μπισκότα με 3 υλικά
[χθες 01:00]  Πουρές πατάτας με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [05:20:58]