Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 06:04      12°-17° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Bάφλες με πραλίνα

Bάφλες με πραλίνα



Υλικά για 4 άτομα

200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300 γρ. γάλα
2 κοφτές κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
3 αβγά
1 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο
1 βανίλια
πραλίνα

Εκτέλεση

Χωρίζουμε τους κρόκους από το ασπράδι των αβγών και χτυπάμε τα ασπράδια για να γίνουν μαρέγκα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι, το οποίο προσθέτουμε στο τέλος σιγά σιγά ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε και ανακατεύουμε.
Αφού γίνουν όλα ένας χυλός ρίχνουμε μέσα (και πάλι σιγά σιγά) την μαρέγκα ώστε να ενοποιηθούν.
Με μία κουτάλα ρίχνουμε το μείγμα σε δόσεις στη βαφλιέρα, τόσο κάθε φορά ώστε να βγει μια φουσκωτή βάφλα.
Μετά από 3-4 περίπου λεπτά η κάθε βάφλα είναι έτοιμη. Αλείψτε με πραλίνα και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[04:00]  Η Ελλάδα σε ένα... βάζο με ελιές και...
[01:00]  Σπιρουλίνα: Γιατί θεωρείται «υπερτροφή»
[χθες 15:45]  Οι άνθρωποι και η σοκολάτα: μια...
[χθες 01:00]  Μοσχαράκι με μπρόκολο, ασιατική...
[χθες 12:51]  Κρεατόσουπα του χειμώνα
[χθες 23:11]  Κρασάτο κοτόπουλο κατσαρόλας
[χθες 01:00]  Μπισκότα τυριού
[χθες 01:00]  Καλτσόνε με τυρί και ζαμπόν








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [06:04:24]