ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Παγωτό βανίλια

Παγωτό βανίλια



Υλικά για 4 άτομα

500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
250 ml ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέστε τη βανίλια.
Συνεχίζετε το χτύπημα και ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα.
Μόλις το μείγμα γίνει μια ρευστή κρέμα, τη βάζετε σ' ένα γυάλινο πιρέξ, το σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί και με αλουμινόχαρτο.
Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[01:00]  Πίτα φαρινάτα
[χθες 12:42]  Σνίτσελ αυθεντικό
[χθες 01:00]  Γεμιστό ρολό κιμά με γραβιέρα και...
[χθες 01:00]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 13:17]  Μπισκότα με 3 υλικά
[χθες 01:00]  Πουρές πατάτας με παρμεζάνα
[χθες 12:36]  Παστίτσιο
[χθες 09:42]  Κεφτέδες κολοκύθι με φέτα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:37:43]