ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τηγανιά με σπανάκι και αυγά

Τηγανιά με σπανάκι και αυγά



Είναι η κλασική frittata, κάτι σαν πίτα στο τηγάνι, ελαφριά και γευστική.

Ιδανική σαν πιάτο καλοκαιριού για όσους κάνουν δίαιτα.

Υλικά

1/2 σακουλάκι σπανάκι baby
1 κρεμμύδι
Λίγα φύλλα δυόσμο
8 αυγά
1 ποτηράκι γάλα
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, λίγο κουκουνάρι, λίγο μπούκοβο

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με ελαιόλαδο
Ρίξτε το σπανάκι, κομμένο χοντρά και ροδίστε ξανά για λίγο
Σε μπολ χτυπήστε καλά τα αυγά -Ρίξτε το γάλα, το κουκουνάρι, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι
Ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι, μέτρια φωτιά -Μη σπάτε την frittata
Κάντε ανοίγματα στο τηγάνι για να ψηθεί το μείγμα, αλλά μην σπάτε το σύνολο
Ετοιμη!


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:30]  Σκεπαστή τυρόπιτα με βασιλικό και...
[χθες 01:00]  Γεμιστά μανιτάρια με κουσκούς
[χθες 01:00]  Βολοβάν με κοτόπουλο και παρμεζάνα
[χθες 13:16]  Σπαγγέτι με μύδια και μυρωδικά
[χθες 07:15]  Βέλγιο: Τέσσερα ελληνικά προϊόντα...
[χθες 01:00]  Ομελέτα φούρνου με ντοματίνια και...
[χθες 11:06]  Ρολάκια κοτόπουλου με αρωματικά...
[χθες 01:00]  Σουβλάκια με σολομό και πιπεριά








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [00:59:13]