ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπιφτέκια μανιταριών

Μπιφτέκια μανιταριών



Υλικά για 4 άτομα

1 κιλό μανιτάρια porto bello
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάρπικα
1/3 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)
2 αβγά (προαιρετικά)
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
αλάτι
πιπέρι
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Στύβετε τα μανιτάρια να φύγουν τα πολλά υγρά τους, τα ψιλοκόβετε και τα αλατίζετε ελαφρά.
Ψιλοκόβετε τα υπόλοιπα λαχανικά.
Σε μια λεκάνη ρίχνετε τα λαχανικά, τα μανιτάρια, τη φρυγανιά, τη σόγια, το τυρί και τα αβγά (προαιρετικά), αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα.
Ζυμώνετε το μείγμα και πλάθετε τα μπιφτέκια.
Τα τηγανίζετε σε αντικολλητικό τηγάνι, πρώτα σε καυτό λάδι για να αποκτήσουν κρούστα και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη θερμοκρασία μέχρι να ψηθούν.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:49]  Φιλέτο λεμονάτο
[χθες 23:02]  Λιγκουίνι με κιμά
[χθες 01:00]  Σαλάτα γουόλντορφ
[χθες 12:21]  Fish and chips
[χθες 15:45]  Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο
[χθες 01:04]  Σαλάτα με κάστανα
[χθες 12:02]  Κεφτεδάκια τηγανητά με σάλτσα...
[χθες 01:00]  Λαζάνια με κιμά και σάλτσα ντομάτας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [19:27:25]