ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Λουκανοπιτάκια

Λουκανοπιτάκια



Υλικά για 6 άτομα

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας βουτύρου
2 πακέτα λουκάνικα Φρανκφούρτης
αντικολλητικό χαρτί

Εκτέλεση

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας.
Κόβουμε το κάθε λουκάνικο κατά μήκος, να γίνουν δύο.
Τοποθετούμε δύο λουκάνικα σε σειρά.
Τυλίγουμε μία φορά μέχρι μέχρι η σφολιάτα μας να κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρο από το λουκάνικό.
Κόβουμε την σφολιάτα με το λουκάνικο σε μικρά κομάτια των 3 περίπου εκατοστών.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε τα λουκανοπιτάκια μας πάνω σε αυτό αφήνοντας μεταξύ τους απόσταση ενάμιση εκατοστό γιατί φουσκώνουν.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20 με 25 λεπτά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:58]  Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο
[01:00]  Μανιταρόπιτα με κασέρι
[χθες 10:17]  Κοτόπουλο σε λωρίδες, με σκόρδο
[χθες 01:00]  Κρέπες σοκολάτας
[χθες 23:10]  Λιγκουίνι με σκόρδο και λεμόνι
[χθες 01:00]  Παραδοσιακό παστίτσιο
[χθες 10:19]  Μακαρόνια βίδες με κιμά
[χθες 01:00]  Λαζάνια με σπανάκι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:31:05]