Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 20:47      10°-22° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπεκρή µεζέ

Μπεκρή µεζέ



Φτιάξτε μπεκρή μεζέ και καλέστε τους φίλους σας για τσίμπημα και κρασάκι!

Υλικά Συνταγής
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
500 γραμμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα κύμινο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.

2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.

3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.

argiro.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:35]  Κροκ μεσιέ
[χθες 22:38]  Σούπα Χαρίρα
[χθες 15:53]  Κοτόπουλο στο φούρνο με γλυκοπατάτα
[χθες 01:00]  Πίτα με μανιτάρια και κρεμμύδια
[χθες 01:00]  Φετουτσίνι μποσκαγιόλα
[χθες 01:00]  Κοτόπουλο ταζίν
[χθες 11:07]  Μοσχάρι στην κατσαρόλα με κολοκύθα...
[χθες 01:00]  Κρέας ταλιάτα, ζουμερό








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [20:47:10]