Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 13:43      8°-14° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπεκρή µεζέ

Μπεκρή µεζέ



Φτιάξτε μπεκρή μεζέ και καλέστε τους φίλους σας για τσίμπημα και κρασάκι!

Υλικά Συνταγής
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
500 γραμμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα κύμινο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.

2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.

3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.

argiro.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 13:20]  Πρώην υπάλληλοι εστιατορίων μας...
[χθες 01:00]  Ρύζι με σπαράγγια
[χθες 03:30]  ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών...
[χθες 00:15]  Ριζότο με μύδια και ντοματίνια
[χθες 01:00]  Γεμιστά μανιτάρια με τυρί κρέμα...
[χθες 19:36]  Γεμιστή σφολιάτα με σοκολάτα
[χθες 10:56]  Κλασικό Γαλακτομπούρεκο
[χθες 01:00]  Γεμιστά κρεμμύδια με κιμά και ρύζι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [13:43:28]