Δευτέρα 20 Αυγούστου 15:38      22°-36° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπεκρή µεζέ

Μπεκρή µεζέ



Φτιάξτε μπεκρή μεζέ και καλέστε τους φίλους σας για τσίμπημα και κρασάκι!

Υλικά Συνταγής
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
500 γραμμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα κύμινο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.

2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.

3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.

argiro.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:28]  Σολoμός με λεμόνι και θυμάρι
[01:00]  Πένες με λάδι τρούφας
[χθες 09:55]  Κις με τόνο και μπρόκολο
[χθες 01:00]  Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι
[χθες 16:08]  Γαριδομακαρονάδα στο τηγάνι
[χθες 12:40]  Μπριζόλα ταλιάτα
[χθες 01:00]  Bάφλες με πραλίνα
[χθες 12:28]  Λαχματζούν με κιμά από λουκάνικο...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [15:38:25]