Δευτέρα 28 Μαΐου 11:26      17°-30° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπεκρή µεζέ

Μπεκρή µεζέ



Φτιάξτε μπεκρή μεζέ και καλέστε τους φίλους σας για τσίμπημα και κρασάκι!

Υλικά Συνταγής
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
500 γραμμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα κύμινο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.

2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.

3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.

argiro.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[02:00]  Τα φρούτα του καλοκαιριού σύμμαχοι στη...
[χθες 23:40]  «Αγνοπιτάκια» με σπιτική ζύμη,...
[χθες 01:00]  Λαζάνια με λαχανικά και στρώσεις...
[χθες 12:21]  Παστίτσιο ελαφρύ με πέννες
[χθες 01:00]  Σοκολατένια muffins
[χθες 07:15]  «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία...
[χθες 01:00]  Ομελέτα με λουκάνικα και τυρί
[χθες 13:00]  Πέννες Arrabbiata, καυτερές








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [11:26:33]