Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 15:18      9°-13° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σολομός με κρούστα λιαστής ντομάτας

Σολομός με κρούστα λιαστής ντομάτας



Υλικά για 2 άτομα

45 γραμμάρια λιαστές ντομάτες σε λάδι
3 κουταλιές σούπας κουκουνάρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές σούπας ψίχουλα ψωμιού
4 φέτες σολομού
ελαιόλαδο
1/2 λεμόνι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Στο μούλτι ρίχνετε τις λιαστές ντομάτες, κουκουνάρι και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια ανακατέψτε με τη ψίχα ψωμιού.
Καλύψτε το πάνω μέρος του σολομού με το ελαιόλαδο.
Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας απλώστε το μείγμα λιαστής ντομάτας πάνω από κάθε σολομό και ψήστε για 12-15 λεπτά.
Βγάζετε από το φούρνο, ραντίστε με χυμό λεμονιού και σερβίρετε.

πηγή: NEWSBEAST.GR



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:36]  Κοτόπουλο αλά κρεμ με ρύζι
[χθες 13:20]  Πρώην υπάλληλοι εστιατορίων μας...
[χθες 01:00]  Ρύζι με σπαράγγια
[χθες 03:30]  ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών...
[χθες 00:15]  Ριζότο με μύδια και ντοματίνια
[χθες 01:00]  Γεμιστά μανιτάρια με τυρί κρέμα...
[χθες 19:36]  Γεμιστή σφολιάτα με σοκολάτα
[χθες 10:56]  Κλασικό Γαλακτομπούρεκο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [15:18:53]