Δευτέρα 28 Μαΐου 08:28      17°-30° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Καραμελωμένο κοτόπουλο με σαλάτα

Καραμελωμένο κοτόπουλο με σαλάτα



Υλικά:

1.5 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κούπα σόγια σος
2 κ.σ. κέτσαπ
1 φλ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190C. Βάλτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μπολ αναμείξτε καλά το λάδι, τη σος σόγιας, την κέτσαπ, το μέλι, το σκόρδο και όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε.

Περιχύστε με το μείγμα τις φτερούγες. Ψήστε τις στον φούρνο για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να δείτε τη σος να καραμελώνει και να γίνεται κολλώδης.

Συνοδέψτε με μια σαλάτα, ή εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε λίγο ρύζι.


Συνταγή: queen.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[02:00]  Τα φρούτα του καλοκαιριού σύμμαχοι στη...
[χθες 23:40]  «Αγνοπιτάκια» με σπιτική ζύμη,...
[χθες 01:00]  Λαζάνια με λαχανικά και στρώσεις...
[χθες 12:21]  Παστίτσιο ελαφρύ με πέννες
[χθες 01:00]  Σοκολατένια muffins
[χθες 07:15]  «Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία...
[χθες 01:00]  Ομελέτα με λουκάνικα και τυρί
[χθες 13:00]  Πέννες Arrabbiata, καυτερές








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:28:43]