ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και μπέικον

Αυγά γεμιστά με σος αβοκάντο και μπέικον



Υλικά

4 φέτες μπέικον
1 αβοκάντο
6 αβγά βρασμένα καλά
1 κ. σ. μαγιονέζα
2 κ. γλ. μουστάρδα
Λίγο χυμό λάιμ
Νιφάδες κόκκινου πιπεριού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για πέντε λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 2
Απομακρύνετε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί και μόλις κρυώσει κόψτε σε μικρά κομματάκια.
Βήμα 3
Λιώστε με ένα πιρούνι το αβοκάντο σε ένα μπολ και προσθέστε το ψιλοκομμένο μπέικον, τους κρόκους των αβγών, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό λάιμ και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Με ένα κουτάλι τοποθετήστε το μείγμα του αβοκάντο στα ασπράδια των αβγών που έχετε κόψει στα δύο, γαρνίρετε με τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσουν.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:21]  Τυρόπιτα σουφλέ
[χθες 11:00]  Στιφάδο μανιταριών
[χθες 00:39]  Πανακότα με καφέ
[χθες 14:24]  Ζυμαρικά στο φούρνο με τόνο
[χθες 11:21]  Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και...
[χθες 10:53]  Κοτόπουλο α λα ρομάνα
[χθες 12:31]  Ψητή φέτα του τοστ με τυρί και...
[χθες 10:24]  Σκορδόψωμο σε μάφιν με ζύμη πίτσας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:31:34]