ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπιφτέκια γαλοπούλας με γιαούρτι

Μπιφτέκια γαλοπούλας με γιαούρτι



ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κιμάς από στήθος γαλοπούλας

2 καρότα, τριμμένα

1 κολοκυθάκι, τριμμένο και στυμμένο

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

150 γρ. γιαούρτι

1 αυγό

3 φέτες ψωμί χωρίς κόρα

1/2 φλ. ψιλοκομμένος μαϊντανός

1/3 φλ. ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το ψωμί σε νερό για 5 λεπτά και στύβουμε καλά.

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά για 2 λεπτά.

Το σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200C.

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε τα μπιφτέκια με τα χέρια μας για να μην κολλήσει το μείγμα.

Τα βάζουμε σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά.

Καλή όρεξη!

Η συνταγή είναι από το dimitrisskarmoutsos.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:21]  Τυρόπιτα σουφλέ
[χθες 11:00]  Στιφάδο μανιταριών
[χθες 00:39]  Πανακότα με καφέ
[χθες 14:24]  Ζυμαρικά στο φούρνο με τόνο
[χθες 11:21]  Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και...
[χθες 10:53]  Κοτόπουλο α λα ρομάνα
[χθες 12:31]  Ψητή φέτα του τοστ με τυρί και...
[χθες 10:24]  Σκορδόψωμο σε μάφιν με ζύμη πίτσας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:40:07]