ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα

Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα



Υλικά
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
120 γρ. λουκάνικο κομμένο σε φέτες
800 γρ. σάλτσα ντομάτας με ψιλοκομμένες ντομάτες
1 κ. γλ. ζάχαρη
600 γρ. νιόκι
125 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
Φρέσκο βασιλικό για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία θερμοκρασία και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 8- 10 λεπτά.
Βήμα 2
Προσθέστε το λουκάνικο και συνεχίστε το σοτάρισμα για 5 λεπτά.
Βήμα 3
Ρίξτε την ντομάτα και τη ζάχαρη και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 4
Προσθέστε τα νιόκι και αφήστε να βράσουν για 8 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.
Βήμα 5
Ανεβάστε τη φωτιά στη δυνατή θερμοκρασία και προσθέστε τα 3/4 της μοτσαρέλας και τον περισσότερο βασιλικό.
Βήμα 6
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί, γαρνίρετε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήστε στο γκριλ για 3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βήμα 7
Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:21]  Τυρόπιτα σουφλέ
[χθες 11:00]  Στιφάδο μανιταριών
[χθες 00:39]  Πανακότα με καφέ
[χθες 14:24]  Ζυμαρικά στο φούρνο με τόνο
[χθες 11:21]  Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και...
[χθες 10:53]  Κοτόπουλο α λα ρομάνα
[χθες 12:31]  Ψητή φέτα του τοστ με τυρί και...
[χθες 10:24]  Σκορδόψωμο σε μάφιν με ζύμη πίτσας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [11:26:06]