ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Εύκολο ριζότο καρότου

Εύκολο ριζότο καρότου



Υλικά

2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι
50 γραμ. τριμμένο καρότο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
Παρμεζάνα
Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, σοτάρετε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 2
Όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνετε 4 φλιτζάνια του τσαγιού βραστό νερό.
Βήμα 3
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνετε το ρύζι, χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει.
Βήμα 4
Στο τέλος προσθέτετε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:21]  Τυρόπιτα σουφλέ
[χθες 11:00]  Στιφάδο μανιταριών
[χθες 00:39]  Πανακότα με καφέ
[χθες 14:24]  Ζυμαρικά στο φούρνο με τόνο
[χθες 11:21]  Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και...
[χθες 10:53]  Κοτόπουλο α λα ρομάνα
[χθες 12:31]  Ψητή φέτα του τοστ με τυρί και...
[χθες 10:24]  Σκορδόψωμο σε μάφιν με ζύμη πίτσας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [11:53:18]