ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ζυμαρικά με γλυκιά κόκκινη πιπεριά και πιπέρι καγιέν

Ζυμαρικά με γλυκιά κόκκινη πιπεριά και πιπέρι καγιέν



Υλικά

350 γρ. ζυμαρικά
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
3/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές, το σκόρδο και το καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε την ξινή κρέμα και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
Βήμα 4
Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Ρίξτε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:21]  Τυρόπιτα σουφλέ
[χθες 11:00]  Στιφάδο μανιταριών
[χθες 00:39]  Πανακότα με καφέ
[χθες 14:24]  Ζυμαρικά στο φούρνο με τόνο
[χθες 11:21]  Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και...
[χθες 10:53]  Κοτόπουλο α λα ρομάνα
[χθες 12:31]  Ψητή φέτα του τοστ με τυρί και...
[χθες 10:24]  Σκορδόψωμο σε μάφιν με ζύμη πίτσας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [11:55:48]