ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πέστροφα με κάπαρη και λευκό κρασί

Πέστροφα με κάπαρη και λευκό κρασί



Υλικά

500 γρ. πέστροφα
2 κ. σ. βούτυρο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
1 κ. γλ. κάπαρη
Λίγη πάπρικα για τη γεύση
1/4 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
1 κ. γλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και προετοιμάστε ένα ταψί με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
Βήμα 2
Τοποθετήστε την πέστροφα στη μέση του αλουμινόχαρτου και καλύψτε με το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, την κάπαρη και την πάπρικα.
Βήμα 3
Ρίξτε το κρασί πάνω από την πέστροφα και κλείστε το αλουμινόχαρτο σε πουγκί.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το μαϊντανό και απολαύστε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:39]  Ραβιόλια με κρέμα τρούφας
[χθες 13:43]  Ντομάτες γεμιστές με κους κους,...
[χθες 11:21]  Τυρόπιτα σουφλέ
[χθες 11:00]  Στιφάδο μανιταριών
[χθες 00:39]  Πανακότα με καφέ
[χθες 14:24]  Ζυμαρικά στο φούρνο με τόνο
[χθες 11:21]  Ζυμαρικά με σάλτσα λεμονιού και...
[χθες 10:53]  Κοτόπουλο α λα ρομάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [22:53:36]