ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πένες με βότκα

Πένες με βότκα



Υλικά

1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
120ml βότκα
3 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
450 γρ. πένες
Αλάτι
Παρμεζάνα τριμμένη
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε σε μέτρια θερμοκρασία το ελαιόλαδο και προσθέστε το κρεμμύδι.
Βήμα 3
Σοτάρετε μέχρι να ροδίσει και προσθέστε το σκόρδο, αλάτι και τη βότκα και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
Βήμα 4
Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας και την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρουν μια βράση.
Βήμα 5
Ρίξτε τις μαγειρεμένες πένες στη σάλτσα και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 6
Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοκομμένο μαϊντανό.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:30]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 10:39]  Σπετσατίνο ή το σπετσοφάι α-λά...
[χθες 11:42]  Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα
[χθες 10:24]  Φοκάτσια με καραμελωμένα κρεμμύδια...
[χθες 12:39]  Γαλλικό τοστ σε ρολό με πραλίνα
[χθες 10:17]  Εύκολο ριζότο καρότου
[χθες 11:45]  Τορτελίνια α λα κρεμ
[χθες 11:14]  Ζυμαρικά με γλυκιά κόκκινη πιπεριά...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [02:44:50]