ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου

Πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου



Πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου
Νόστιμες και λαχταριστές
Υλικά

120 γρ. ξινή κρέμα
170 γρ. καυτερή σάλτσα
4 φτερούγες κοτόπουλου
Αλάτι, πιπέρι
4 φλ. τσαγιού λάδι
25 γρ. μείγμα πικάντικων καρυκευμάτων
1 1/2 φλ τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε καλά την ξινή κρέμα με την καυτερή σάλτσα.
Βήμα 2
Καρυκεύστε και αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο απ' όλες τις πλευρές.
Βήμα 3
Προσθέστε το στο μπολ με την καυτερή σάλτσα, σκεπάστε και τοποθετήστε στο ψυγείο για 1- 2 ώρες ή και όλη τη νύχτα.
Βήμα 4
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 5
Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε με το μείγμα πικάντικων μπαχαρικών (κρατήστε και ένα κουταλάκι στην άκρη).
Βήμα 6
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και καλύψτε το με το μείγμα αλευριού.
Βήμα 7
Τηγανίστε την κάθε φτερούγα κοτόπουλου στο καυτό λάδι για περίπου 15 λεπτά μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Βήμα 8
Τοποθετήστε σε ένα πιάτο με χαρτί για να απορροφήσει το λάδι.
Βήμα 9
Γαρνίρετε το κοτόπουλο με το μείγμα μπαχαρικών που κρατήσατε στην άκρη και απολαύστε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:30]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και μέντα
[χθες 10:39]  Σπετσατίνο ή το σπετσοφάι α-λά...
[χθες 11:42]  Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα
[χθες 10:24]  Φοκάτσια με καραμελωμένα κρεμμύδια...
[χθες 12:39]  Γαλλικό τοστ σε ρολό με πραλίνα
[χθες 10:17]  Εύκολο ριζότο καρότου
[χθες 11:45]  Τορτελίνια α λα κρεμ
[χθες 11:14]  Ζυμαρικά με γλυκιά κόκκινη πιπεριά...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [17:58:11]