ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κανελόνια με κιμά και κόκκινες πιπεριές

Κανελόνια με κιμά και κόκκινες πιπεριές



Υλικά για 4 άτομα

1 κουτί κανελόνια
450 γραμ. κιμά
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 μικρή κρέμα γάλακτος
Λίγο μαϊντανό
1 κανέλα
3 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κόκκινες πιπεριές
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Κίτρινα τυριά

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι σοτάρετε σε λίγο λάδι τον κιμά με 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
Ρίχνετε τις 2 κόκκινες πιπεριές μέσα, σοτάρετε και σβήνετε με λίγο λευκό κρασί.
Προσθέτετε πιπέρι, αλάτι, τριμμένο 1 ξυλάκι κανέλα, ρίγανη και μαϊντανό ψιλοκομμένο και ρίχνετε το μισό ντοματάκι μέσα.
Ανακατεύετε λίγο σε χαμηλή φωτιά ώστε να μην έχει πολλά υγρά.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνετε λίγο λάδι, την πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη και το σκόρδο.
Σοτάρετε, ρίχνετε το ντοματάκι, το άλλο μισό αλατοπίπερο, λίγη ζάχαρη και μισό ποτήρι νερό να πάρει λίγο βράση.
Όταν ο κιμάς είναι έτοιμος ρίχνετε μια μικρή κρέμα γάλακτος μέσα και 1 χούφτα κίτρινα τυριά και ανακατεύετε.
Όταν ο κιμάς είναι κρύος τότε παίρνετε τα κανελόνια και τα γεμίζετε με ένα κουταλάκι καλά ή με μια σακούλα κορνέ.
Τα στρώνετε στο πυρέξ, ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και τα βάζετε στο φούρνο σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Ρίχνετε από πάνω λίγα κίτρινα τυριά και ξαναβάζετε στο φούρνο για 10 λεπτά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:38]  Πουρές γλυκοπατάτας με...
[χθες 11:14]  Αρνάκι φρικασέ
[χθες 12:13]  Ρολάκια πίτσας με γεύση...
[χθες 12:31]  Σούπα μανιταριών
[χθες 12:17]  Σπιτικό burger με κοτόπουλο
[χθες 12:24]  Μακαρόνια φούρνου με σπανάκι και...
[χθες 10:17]  Κοτόπουλο γεμιστό με πέστο,...
[χθες 12:13]  Πίτσα σε κούπα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:10:26]