ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πίτα του βοσκού

Πίτα του βοσκού



Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/4 φλ. τσαγιού κέτσαπ
1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
220 γρ. κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
1/4 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
1/2 κιλό πουρέ πατάτας

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τοποθετήστε το κρέας σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει καφετί χρώμα.
Ανακατέψτε την κέτσαπ με την σάλτσα Worcestershire, προσθέστε τα λαχανικά και ρίξτε το μείγμα στην κατσαρόλα.
Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον πουρέ πατάτας με το τυρί τσένταρ και τοποθετήστε το μείγμα πάνω από το κρέας.
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:17]  Κοτόπουλο γεμιστό με πέστο,...
[χθες 12:13]  Πίτσα σε κούπα
[χθες 11:00]  Σπιτική κιμαδόπιτα με μπεσαμέλ
[χθες 11:00]  Βελουτέ σούπα πράσου
[χθες 11:14]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 11:14]  Βελουτέ σούπα κουνουπίδι με...
[χθες 15:05]  Σάντουιτς με καραμελωμένα μήλα και...
[χθες 09:56]  Ψητός σολομός με σος μουστάρδας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:09:27]