ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σπιτικό μπέργκερ με σολομό

Σπιτικό μπέργκερ με σολομό



Υλικά

1 γρ. σολομό
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. τριμμένο πιπέρι
3/4 κ. γλ. φρεσκοκομμένο άνηθο
1 κ. γλ. χυμό λεμονιού
2 ψωμάκια για μπέργκερ κομμένα στη μέση
1 κ. σ. βούτυρο
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
3 κ. σ. τυρί κρέμα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στου 220 βαθμούς.
Αλατοπιπερώστε το σολομό και γαρνίρετε ομοιόμορφα με τον άνηθο.
Περιχύστε το λεμόνι στο σολομό και τοποθετήστε τον σε ένα ταψί.
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.
Χαμηλώστε την θερμοκρασία στους 175 βαθμούς και τοποθετήστε τα ψωμάκια για 10- 15 λεπτά.
Λιώστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά, ρίξτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν για περίπου 15 λεπτά.
Απλώστε στη βάση του ψωμιού μια στρώση τυριού, τοποθετήστε το μισό φιλέτο σολομού και από πάνω το κρεμμύδι. Κλείστε με το «καπάκι» από το ψωμάκι και απολαύστε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[13:07]  Πίτα ζυμαρικών με σπαγγέτι
[χθες 11:42]  Μοσχάρι στιφάδο
[χθες 14:35]  Κανελόνια με κιμά και κόκκινες...
[χθες 21:09]  Συνταγή για παραδοσιακό σπετσοφάι
[χθες 14:11]  Πατάτες ογκρατέν με τυριά και...
[χθες 14:12]  Πίτα του βοσκού
[χθες 19:59]  Γιατί το ξαναζεσταμένο κοκκινιστό...
[χθες 20:27]  Τρία γρήγορα και ελαφριά γεύματα...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [21:50:35]