ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Αυγά με πατάτες και φέτα

Αυγά με πατάτες και φέτα



Υλικά για ομελέτα με φέτα και πατάτες
  • 1 μέτρια πατάτα
  • 100 γρ. φέτα
  • 3 αυγά
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη

Εκτέλεση συνταγής για ομελέτα με φέτα και πατάτες
  • Κόβουμε την πατάτα σε πολύ πολύ λεπτές, στρογγυλές φέτες.
  • Στο τηγάνι μας βάζουμε λίγο λάδι και απλώνουμε τις πατάτες για να καλύψουμε όλη τη βάση του τηγανιού.
  • Ανάβουμε τη φωτιά και αφήνουμε τις πατάτες μας να ψηθούν.
  • Οταν καταλάβουμε ότι έχουν ροδίσει, βάζουμε από πάνω της τη φέτα, τριμμένη χοντρά με το χέρι.
  • Προσθέτουμε ρίγανη και πιπέρι.
  • Αφήνουμε για 1 με 2 λεπτά, ενώ ταυτόχρονα χτυπάμε τα αυγά μας.
  • Ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες και το τυρί τα αυγά και τα αφήνουμε να ψηθούν.
  • Ανασηκώνουμε απαλά τις πατάτες για να περάσει ελαφρώς το αυγό και από κάτω.
  • Μόλις ψηθεί η ομελέτα μας κατεβάζουμε από τη φωτιά, τη βγάζουμε προσεκτικά σε ένα πιάτο και την απολαμβάνουμε!




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [23:37:58]