ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σοκολατένιο cheesecake με τέσσερα υλικά

Σοκολατένιο cheesecake με τέσσερα υλικά



Υλικά (για 6 μερίδες)

225 γρ. δάκρυα σοκολάτας γάλακτος
225 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. ζάχαρη
6 μεγάλα αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου (ξεχωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους)

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στου 170 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρώς ένα στρογγυλό τσέρκι 20 εκ.
Τοποθετήστε τα δάκρυα σοκολάτας σε ένα μπολ και βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να λιώσουν.
Χτυπήστε ελαφρώς το τυρί κρέμα με την ζάχαρη και αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά.
Προσθέστε έναν έναν τους κρόκους στη σοκολάτα και ανακατέψτε ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα ασπράδια των αβγών με ένα μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίξτε τα σιγά σιγά στη σοκολάτα και ανακατέψτε καλά.
Ρίξτε το μείγμα στο τσέρκι και απλώστε το ομοιόμορφα να πάει παντού και ψήστε για 35- 40 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
Αφαιρέστε από τον φούρνο, αφήστε να κρυώσει εντελώς και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν το σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:56]  Κοτοσαλάτα με ανανά
[χθες 09:42]  Ατομικές κις λορέν
[χθες 10:31]  Αλμυρή τάρτα με ντομάτα, κολοκύθι...
[χθες 10:12]  Μεξικάνικο τσίλι με μοσχάρι και...
[χθες 13:53]  Σπιτική πραλίνα φουντουκιού
[χθες 10:17]  Ψητό χοιρινό με μέλι και παρμεζάνα
[χθες 09:07]  Λαζάνια με κοτόπουλο
[χθες 14:10]  Πάτρα: Ημερίδα για τον...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:59:02]