ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Εξωτικό ρύζι με ανανά και καρύδα

Εξωτικό ρύζι με ανανά και καρύδα



Υλικά

1 1/2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο ρύζι μακρύκοκο
1 φλ. τσαγιού νερό
1 συσκευασία ανανά κομμένο σε κύβους
3/4 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
1/4 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
Χυμό από ένα λεμόνι
Λίγο φρέσκο κόλιανδρο

Εκτέλεση

Σουρώστε καλά το ρύζι μέχρι να στραγγίξει εντελώς από το νερό.
Τοποθετήστε το στραγγισμένο ρύζι σε μία κατσαρόλα και προσθέστε το νερό, τα κομμάτια ανανά, το χυμό λάιμ, το γάλα καρύδας και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
Αφήστε να πάρει μία βράση, ανακατεύοντας για να μην σας κολλήσει.
Μόλις το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά μπορείτε να το σερβίρετε.
Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:17]  Λουκανικόπιτα με άσπρα φασόλια
[χθες 13:07]  Πίτα ζυμαρικών με σπαγγέτι
[χθες 11:42]  Μοσχάρι στιφάδο
[χθες 14:35]  Κανελόνια με κιμά και κόκκινες...
[χθες 21:09]  Συνταγή για παραδοσιακό σπετσοφάι
[χθες 14:11]  Πατάτες ογκρατέν με τυριά και...
[χθες 14:12]  Πίτα του βοσκού
[χθες 19:59]  Γιατί το ξαναζεσταμένο κοκκινιστό...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [18:55:42]