ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σαλάτα λάχανο – καρότο με σως γιαουρτιού

Σαλάτα λάχανο – καρότο με σως γιαουρτιού



Υλικά για 4 άτομα

8 φλιτζάνια τεμαχισμένο κόκκινο και πράσινο λάχανο
1/2 φλιτζάνι τριμμένα καρότα
1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξίδι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι τριμμένο σκόρδο
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε μαζί τα κόκκινα και τα πράσινα λάχανα με τα καρότα και τα κρεμμυδάκια.
Στο μπλέντερ ρίχνετε το γιαούρτι, μαγιονέζα, ξίδι, χυμό λεμονιού και το σκόρδο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο. Αλατοπιπερώνετε.
Ρίχνετε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα και ανακατεύετε απαλά με μια κουτάλα.
Αφήνετε για 20 λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:17]  Καλαμαράκια στη σχάρα
[χθες 10:38]  Μπακαλιάρος στο φούρνο με...
[χθες 10:24]  Μπισκότα με σοκολάτα και...
[χθες 10:17]  Χταποδάκι κρασάτο
[χθες 10:24]  Ζυμαρικά με κοτόπουλο και μπρόκολο
[χθες 10:17]  Σπιτικό μπέργκερ με σολομό
[χθες 17:25]  Μαρία Διδάχου: «Πάντα έψαχνα το...
[χθες 11:26]  Γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλο με...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:28:17]