ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τηγανίτες με τσένταρ και καλαμπόκι

Τηγανίτες με τσένταρ και καλαμπόκι



Υλικά

1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι
2 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τσένταρ
1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
2 αβγά
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
1/2 φλ. τσαγιού λάδι (για τηγάνισμα)

Εκτέλεση
Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε τα καλά.
Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το λάδι για τηγάνισμα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Με ένα κουτάλι παίρνετε κάθε φορά δύο κουταλιές για να σχηματίσετε τις τηγανίτες στο καυτό λάδι.
Τηγανίστε και από τις δύο πλευρές για ένα λεπτό ή μέχρι να δείτε τις άκρες να αποκτούν ένα χρυσοκαφέ χρώμα.
Σερβίρετε με μια κουταλιά ξινή κρέμα και γαρνίρετε με σχοινόπρασο.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:53]  Κρητικός ντάκος
[χθες 09:49]  Καλοκαιρινή πίτα με φρούτα
[χθες 10:24]  Σπαγγέτι με κοτόπουλο και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Καλαμαράκια στη σχάρα
[χθες 10:38]  Μπακαλιάρος στο φούρνο με...
[χθες 10:24]  Μπισκότα με σοκολάτα και...
[χθες 10:17]  Χταποδάκι κρασάτο
[χθες 10:24]  Ζυμαρικά με κοτόπουλο και μπρόκολο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [00:23:02]