ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τοστ με αβοκάντο και αβγό

Τοστ με αβοκάντο και αβγό



Υλικά

1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 κ. σ. ξύδι
1 μικρό αβοκάντο
Χυμό από 1/4 λάιμ
1 αβγό
1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετήστε το κρεμμύδι και το ξύδι, ρίξτε μια πρέζα αλάτι, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
Τοποθετήστε το αβοκάντο σε ένα μπολ και με την βοήθεια του χυμού λάιμ λιώστε το με ένα πιρούνι.
Βράστε το αβγό για 3-4 λεπτά, έτσι ώστε να γίνει μελάτο.
Πάρτε την φέτα ψωμιού βάλτε από πάνω μια στρώση αβοκάντο, συμπληρώστε με τα κρεμμύδια και ολοκληρώστε με το αβγό.
Αλατοπιπερώστε και απολαύστε άμεσα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:03]  Γλυκοπατάτα γεμιστή με μπάρμπεκιου...
[χθες 09:49]  Cheesecake βύσσινο στο ποτήρι
[χθες 10:45]  Τάκος με κοτόπουλο και ανανά
[χθες 09:49]  Σοκολατένιο κέικ με δύο μόνο υλικά
[χθες 16:20]  Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα
[χθες 09:36]  Φτερούγες κοτόπουλου στο φούρνο
[χθες 10:24]  Σπιτικά σπανακοτυροπιτάκια
[χθες 12:39]  Τηγανίτες με τσένταρ και καλαμπόκι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [11:23:05]