ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα

Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα



Υλικά

1 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 1/2 σάλτσα ντομάτας
Αλάτι
1 πακέτο νιόκι
2 κ. σ. παρμεζάνα τριμμένη
1 μπάλα τυρί μοτσαρέλα
4 φρέσκα φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο.
Προσθέτε την σάλτσα ντομάτας και το αλάτι και σιβογράστε.
Βράστε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρίξτε μία κουταλιά από την σάλτσα ντομάτας στον πάτο ενός ταψιού. Προσθέστε τα νιόκι και την υπόλοιπη σάλτσα, καθώς και την τριμμένη παρμεζάνα.
Από πάνω τοποθετήστε ομοιόμορφα τους κύβους μοτσαρέλας.
Ψήστε μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα, για περίπου 5-10 λεπτά.
Αφαιρέστε από τον φούρνο και γαρνίρετε με τον φρέσκο βασιλικό.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:03]  Γλυκοπατάτα γεμιστή με μπάρμπεκιου...
[χθες 09:49]  Cheesecake βύσσινο στο ποτήρι
[χθες 10:45]  Τάκος με κοτόπουλο και ανανά
[χθες 09:49]  Σοκολατένιο κέικ με δύο μόνο υλικά
[χθες 16:20]  Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα
[χθες 09:36]  Φτερούγες κοτόπουλου στο φούρνο
[χθες 10:24]  Σπιτικά σπανακοτυροπιτάκια
[χθες 12:39]  Τηγανίτες με τσένταρ και καλαμπόκι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:38:55]