ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Βελουτέ σούπα μπρόκολο

Βελουτέ σούπα μπρόκολο



Υλικά (για 2 άτομα)

6 φλ. τσαγιού νερό
1 κεφάλι μπρόκολο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Πάρτε ένα ξύλο κοπής και με ένα κοφτερό μαχαίρι ξεχωρίστε τα κεφάλια του μπρόκολου από το υπόλοιπο στέλεχος.
Βράστε νερό σε μία κατσαρόλα, προσθέστε αλάτι και ρίξτε το μπρόκολο για περίπου 3,5-4 λεπτά.
Στραγγίστε το μπρόκολο, κρατώντας ωστόσο το νερό, και μεταφέρετε σε ένα μπλέντερ.
Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να πολτοποιηθεί το μπρόκολο.
Συμπληρώστε με νερό μέχρι να επιτύχετε την επιθυμητή υφή.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:31]  Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα...
[χθες 12:24]  Παϊδάκια στη γάστρα με μέλι και...
[χθες 11:14]  Τοστ με αβοκάντο και αβγό
[χθες 12:10]  Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και...
[χθες 09:28]  Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο
[χθες 10:24]  Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και...
[χθες 09:42]  Πίτσα σοκολάτα-μπανάνα με μόνο 5...
[χθες 09:28]  Μπιφτέκια φούρνου με πατάτες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [06:22:20]