ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πατάτες τηγανιτές με γραβιέρα

Πατάτες τηγανιτές με γραβιέρα



Υλικά για 2-4 άτομα

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
30 γρ. βούτυρο αγελαδινό
5 κ.σ. ελαιόλαδο
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό πατάτες κομμένες
2 κρεμμύδια κομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σοτάρετε το βούτυρο με το λάδι και το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτετε και τις πατάτες, τις οποίες προσέχετε να ροδίσουν και από τις δύο μεριές.
Αλατίζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε το καπάκι και αφήνετε τις πατάτες να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
Λίγο αργότερα προσθέτετε το πιπέρι, τη γραβιέρα και το μαϊντανό και αφήνετε για λίγο ακόμα ώσπου να λιώσουν τα τυριά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:50]  Βιολογικά τρόφιμα: Είναι πιο...
[χθες 13:46]  Νηστίσιμο κέικ μπανάνα – σοκολάτα
[χθες 10:00]  Γεμιστά καλαμάρια
[χθες 10:23]  Παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια
[χθες 16:00]  Κορονοϊός: Κίνδυνος παγκόσμιας...
[χθες 13:13]  Μπουμπάρι - Η παραδοσιακή...
[χθες 10:51]  Συνταγή για κλασικό ριζόγαλο
[χθες 13:53]  Ψαρόσουπα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [09:30:16]