ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαλλικό τοστ με κομπόστα μήλου

Γαλλικό τοστ με κομπόστα μήλου



Υλικά για 3 άτομα

6 φέτες ψωμί
3 αυγά
1 κούπα γάλα
1/4 κούπας βούτυρο
2/3 κούπας ζάχαρη
1 βανίλια
1/8 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/8 κουταλάκι αλάτι
Κομπόστα μήλου
Σαντιγί προαιρετικά

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί απλώνετε βούτυρο και ανακατεύετε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια.
Ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Προσθέτετε σιγά σιγά το γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα.
Στη συνέχεια βουτάτε τις φέτες ψωμιού μέσα στο μείγμα και τις μεταφέρετε στο ταψί τη μία δίπλα στην άλλη, περιχύνετε με το υπόλοιπο μείγμα και αφήνετε 5 λεπτά πριν τις βάλετε στο φούρνο.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για ένα τέταρτο, μέχρι δηλαδή να φουσκώσουν στο κέντρο
Σερβίρετε με κομπόστα μήλου.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 15:20]  Σπαγγέτι με γαρίδες και μπρόκολο
[χθες 12:21]  Σπιτικά μπισκότα σοκολάτας
[χθες 10:45]  Σπαγγέτι με τόνο και κόκκινη σάλτσα
[χθες 10:20]  Πατατοκροκέτες με μανιτάρια
[χθες 17:00]  Βραδινό φαγητό: Είναι μύθος ή όχι...
[χθες 10:29]  Κοτόπουλο με πορτοκάλι
[χθες 09:29]  Κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες
[χθες 09:49]  Γιουβαρλάκια αυγολέμονο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [07:03:09]