ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μεξικάνικο κοτόπουλο

Μεξικάνικο κοτόπουλο



Υλικά

4 στήθη κοτόπουλο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
1 πρέζα κύμινο
1 φλ. τσαγιού κόκκινη σάλτσα
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
Πασπαλίστε το κοτόπουλο με το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
Σε ένα ζεστό τηγάνι μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει για περίπου 10-15 λεπτά.
Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και καλύψτε με τη σάλτσα και το τυρί.
Ψήστε για περίπου 15-20 λεπτά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 15:20]  Σπαγγέτι με γαρίδες και μπρόκολο
[χθες 12:21]  Σπιτικά μπισκότα σοκολάτας
[χθες 10:45]  Σπαγγέτι με τόνο και κόκκινη σάλτσα
[χθες 10:20]  Πατατοκροκέτες με μανιτάρια
[χθες 17:00]  Βραδινό φαγητό: Είναι μύθος ή όχι...
[χθες 10:29]  Κοτόπουλο με πορτοκάλι
[χθες 09:29]  Κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες
[χθες 09:49]  Γιουβαρλάκια αυγολέμονο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:00:35]