ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα

Φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα



Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικά φετουτσίνι
6 κ. σ. βούτυρο
1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα τοποθετείτε και πάλι στην κατσαρόλα.
Όσο είναι ζεστά τα ζυμαρικά ρίξτε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι στην κατσαρόλα και ανακατέψτε καλά μέχρι να καλυφθούν όλα τα φετουτσίνι.
Σερβίρετε και απολαύστε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 13:24]  Φωλιές σπαγγέτι με κεφτεδάκια
[χθες 16:50]  Γαλλικό τοστ με κομπόστα μήλου
[χθες 13:50]  Βελουτέ καροτόσουπα
[χθες 12:54]  Μεξικάνικο κοτόπουλο
[χθες 10:27]  Μελιτζανοκεφτέδες
[χθες 12:54]  Πένες με κρέμα γάλακτος και αρακά
[χθες 13:03]  Μπιφτέκια ψαριού
[χθες 11:14]  Σπαγγέτι με τόνο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [04:12:16]