ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα

Φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα



Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικά φετουτσίνι
6 κ. σ. βούτυρο
1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα τοποθετείτε και πάλι στην κατσαρόλα.
Όσο είναι ζεστά τα ζυμαρικά ρίξτε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι στην κατσαρόλα και ανακατέψτε καλά μέχρι να καλυφθούν όλα τα φετουτσίνι.
Σερβίρετε και απολαύστε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 21:09]  Συνταγή για παραδοσιακό σπετσοφάι
[χθες 14:11]  Πατάτες ογκρατέν με τυριά και...
[χθες 14:12]  Πίτα του βοσκού
[χθες 19:59]  Γιατί το ξαναζεσταμένο κοκκινιστό...
[χθες 20:27]  Τρία γρήγορα και ελαφριά γεύματα...
[χθες 10:17]  Σάντουιτς με μοσχαρίσιο κρέας και...
[χθες 13:21]  Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και...
[χθες 10:11]  Κοτόπουλο με πέννες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [17:42:48]