ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κινέζικο ρύζι με κοτόπουλο

Κινέζικο ρύζι με κοτόπουλο



Υλικά

1 αυγό
1 κ. σ. νερό
1 κ. σ. βούτυρο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο ρύζι (κρύο)
2 κ. σ. σόγια σος
1 κ. γλ. πιπέρι
1 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο και κομμένο σε μπουκίτσες κοτόπουλο

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το αυγό με το νερό.
Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέστε το αυγό. Αφήστε για ένα με δύο λεπτά. Αφαιρέστε από το τηγάνι το αυγό και κόψτε σε λωρίδες.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε το κρευμμύδι και σοτάρετε μέχρι να χάσει τα υγρά του.
Προσθέστε το ρύζι, τη σόγια σος, το πιπέρι και το κοτόπουλο και ανακατέψτε. Τηγανίστε το μείγμα για πέντε λεπτά περίπου και στη συνέχεια προσθέστε το αυγό.
Σερβίρετε ζεστό.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 13:46]  Νηστίσιμο κέικ μπανάνα – σοκολάτα
[χθες 10:00]  Γεμιστά καλαμάρια
[χθες 10:23]  Παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια
[χθες 16:00]  Κορονοϊός: Κίνδυνος παγκόσμιας...
[χθες 13:13]  Μπουμπάρι - Η παραδοσιακή...
[χθες 10:51]  Συνταγή για κλασικό ριζόγαλο
[χθες 13:53]  Ψαρόσουπα
[χθες 10:51]  4+1 χορταστικές σαλάτες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:49:17]