ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πίτσα με βάση γλυκοπατάτας

Πίτσα με βάση γλυκοπατάτας



Υλικά (για 4 άτομα)

3 γλυκοπατάτες
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
130 γρ. σος μαρινάρας
115 γρ. πέστο
50 γρ. μοτσαρέλα
Φρέσκο βασιλικό για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
Κόψτε τις γλυκοπατάτες σε φέτες, περίπου ενός εκατοστού.
Τοποθετείστε τις φέτες γλυκοπατάτας σε ένα μεγάλο μπολ. Ραντίστε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
Μεταφέρετε τις γλυκοπατάτες σε ένα ταψί (αφού έχετε καλύψει με λαδόκολλα) και ψήστε για μισή ώρα. Στα 15 λεπτά αναποδογυρίστε τις γλυκοπατάτες να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά.
Τοποθετείστε πάνω στις γλυκοπατάτες τη σος μαρινάρα και τη μοτσαρέλα ή το πέστο και την μοτσαρέλα.
Ψήστε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Γαρνίρετε με φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:15]  Βελουτέ σούπα μπρόκολο
[χθες 12:50]  Βιολογικά τρόφιμα: Είναι πιο...
[χθες 13:46]  Νηστίσιμο κέικ μπανάνα – σοκολάτα
[χθες 10:00]  Γεμιστά καλαμάρια
[χθες 10:23]  Παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια
[χθες 16:00]  Κορονοϊός: Κίνδυνος παγκόσμιας...
[χθες 13:13]  Μπουμπάρι - Η παραδοσιακή...
[χθες 10:51]  Συνταγή για κλασικό ριζόγαλο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [07:38:41]