ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπρουσκέτες με ανθότυρο και ντοματίνια

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και ντοματίνια



Υλικά για 4-6 άτομα

15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτες
200 γραμμάρια ανθότυρο
1/2 κιλό ντοματίνια
ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

Στο γκριλ του φούρνου βάζετε τη σχάρα στη σκάλα 3 και βάζετε τα ντοματίνια σε ένα ταψί, ραντίζετε με λίγο λάδι αλάτι, ρίγανη και ψήνετε για 6-7 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Αλείφετε τις μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο και προσθέτετε από 2 με 3 ψητά ντοματίνια.
Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:43]  Μπρόκολο στο φούρνο με κρέμα γάλακτος
[χθες 10:51]  Πίτσα με βάση γλυκοπατάτας
[χθες 11:38]  Ταρτάκια με γραβιέρα και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Μακαρονάδα με σάλτσα τομάτας
[χθες 12:20]  Πρέτσελ λουκανικοπιτάκια
[χθες 11:56]  Πανσέτες με μουστάρδα και μέλι
[χθες 12:03]  Κοτόπιτα
[χθες 12:42]  Ισπανική τορτίγια με καραμελωμένα...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:16:32]