ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπρουσκέτες με ανθότυρο και ντοματίνια

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και ντοματίνια



Υλικά για 4-6 άτομα

15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτες
200 γραμμάρια ανθότυρο
1/2 κιλό ντοματίνια
ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

Στο γκριλ του φούρνου βάζετε τη σχάρα στη σκάλα 3 και βάζετε τα ντοματίνια σε ένα ταψί, ραντίζετε με λίγο λάδι αλάτι, ρίγανη και ψήνετε για 6-7 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Αλείφετε τις μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο και προσθέτετε από 2 με 3 ψητά ντοματίνια.
Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:07]  Κανελόνια με ζύμη σπιτικής κρέπας
[χθες 13:17]  Γίγαντες στο φούρνο με κόκκινη...
[χθες 13:24]  Φωλιές σπαγγέτι με κεφτεδάκια
[χθες 16:50]  Γαλλικό τοστ με κομπόστα μήλου
[χθες 13:50]  Βελουτέ καροτόσουπα
[χθες 12:54]  Μεξικάνικο κοτόπουλο
[χθες 10:27]  Μελιτζανοκεφτέδες
[χθες 12:54]  Πένες με κρέμα γάλακτος και αρακά








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [04:51:53]