ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πίτα Καισαρείας

Πίτα Καισαρείας



Υλικά για 4-6 άτομα

10 φύλλα κρούστας
Παστουρμάς σε φέτες λεπτές
Πικάντικο κασέρι σε φέτες
Φρέσκια ντομάτα σε φέτες
Λάδι

Εκτέλεση

Αλείφετε το ταψί με λάδι και απλώνετε τα μισά φύλλα που έχετε λαδώσει.
Στρώνετε μια σειρά φέτες κασέρι, πάνω μια στρώση παστουρμά συνεχίζετε με φέτες ντομάτας αλατισμένες και τελειώνετε με μια στρώση κασέρι.
Τέλος σκεπάζετε τη πίτα με τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα και χαράζετε.
Βρέχετε την επιφάνεια με λίγο νερό και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:43]  Μπρόκολο στο φούρνο με κρέμα γάλακτος
[χθες 10:51]  Πίτσα με βάση γλυκοπατάτας
[χθες 11:38]  Ταρτάκια με γραβιέρα και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Μακαρονάδα με σάλτσα τομάτας
[χθες 12:20]  Πρέτσελ λουκανικοπιτάκια
[χθες 11:56]  Πανσέτες με μουστάρδα και μέλι
[χθες 12:03]  Κοτόπιτα
[χθες 11:30]  Μπρουσκέτες με ανθότυρο και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:12:59]